Om Sikkerhetsmakulering AS

Sikkerhetsmakulering AS er et datterselskap av Stena Recycling AS som er et av Norges ledende selskap innen gjenvinning. Selskapene inngår i Nordens største gjenvinningsgruppe Stena Metall, som er en del av Stenasfæren:

Sikkerhetsmakulering tilbyr makuleringstjenester i hele Norge

Av og til er det ikke enkelt å gjenvinne avfall, spesielt om avfallet inneholder sensitiv informasjon. Sikkerhetsmakulering er en naturlig del av våre tjenester, og her får du som kunde det høyeste sikkerhetsnivået sammen med den beste gjenvinningsløsningen. Og uansett om du skal destruere emballasje eller hemmelige dokumenter, står vi klare til å hjelpe deg med vår ekspertise. Sikkerhetsmakulering AS sørger for sikker henting, transport og destruksjon. Deretter tar vi vare på ressursene i avfallet, slik at dette kan bli til nye råvarer.

En løsning for alle

Når det gjelder hemmeligheter spiller det ingen rolle for oss om de er store eller små, vi behandler alt med samme høye sikkerhetsnivå. Det spiller heller ingen rolle hvor store mengder du har, alt tas hand om på en sikker og diskret måte. Vi verner helt enkelt om din og dine produkters konfidensialitet, uansett hvor stort eller lite selskap eller organisasjon du har ansvar for.

Tilrettelagt for dine krav

Vi kan hjelpe alle bedrifter og organisasjoner, fra mindre butikker til internasjonale selskap, myndigheter og andre offentlige etater. Løsningen tilpasses alltid dine unike behov og krav, med fleksible og sikre metoder. For eksempel kan bedrifter og virksomheter som er landsdekkende få en løsning for hele organisasjonen.

Kontakt oss 

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte oss. Spørsmål merket med * er obligatoriske

7 + 13 =