Om Sikkerhetsmakulering AS

Vi er ett av Norges ledende selskap innenfor makulering og destruksjon/sletting av sensitiv informasjon på dokumenter og elektroniske lagringsmedier.

Vi er en landsdekkende aktør, og håndterer kunder i alle deler av landet. Våre moderne produksjonsanlegg ligger i Oslo, Bergen, Trondheim, Sandnes og Kristiansand. Vi er en del Europas største nettverk innenfor makulering og destruksjon.

Når det gjelder sensitiv informasjon vil vi alltid behandle alt med samme høye sikkerhetsnivå. Det spiller heller ingen rolle hvor store mengder du har, alt tas hand om på en sikker og diskret måte.

Vi er din sikkerhetsrådgiver, og tilbyr makulerings- og destruksjonstjenester i hele Norge.

Vårt fag er sikkerhet, og vi har tatt mål av oss til å være den komplette leverandøren av makulering/sletting og destruksjon av sensitiv informasjon. Det betyr på hvis hvis du/dere samarbeid med oss, vil du/dere kunne få den mest profesjonelle-, sikre- og oppdaterte tjenesten i innen bransjen.

Sikkerhetsmakulering AS er et 100% eid datterselskap av Stena Recycling AS.

Vår eier er Nordens ledende selskap innenfor gjenvinning av stål, metaller og elektronikk, med over 3000 ansatte og 200 produksjonsanlegg i 10 land.

 

Kontakt oss

Våre tjenester

MAKULERING AV PAPIR

Sensitiv informasjon på papirdokumenter kan lett komme på avveie om ikke du og virksomheten har tydelige rutiner og sikre løsninger, for hvordan dette skal håndteres.

ARKIVRYDDING

Det kan være en omfattende jobb å rydde i arkivene. Vi bistår dere etter behov og ønsker.

MAKULERING AV DIGITALE ENHETER

I næringslivet og i offentlig sektor er det ekstreme mengder med sensitivinformasjon som lagres på ulike lagringsenheter.
Har du spørsmål eller ønsker å bestille  sikkerhetsbeholder, så ta kontakt med oss:
Tlf: +47 22 81 40 00
Epost: kundeservice@sikkerhetsmakulering.no Les mer om våre beholdere ›