Nytt anlegg for sletting av elektroniske lagringsmedier.

Sikkerhetsmakulering har nå etablert anlegg for sletting av sensitiv informasjon på elektroniske lagringsmedier. Anlegget er lokalisert på samme adresse som vårt hovedanlegg i Oslo.

Vi er nå en totalleverandør av makulering og destruksjon av sensitiv informasjon på dokumenter og elektroniske lagringsmedier. Investeringen vi har gjort setter oss i stand til å håndtere alle typer sensitivt material som ikke skal på avveie. Vi sletter sensitiv informasjon, men vi kverner og destruerer lagringsmedier også. Det er opp til våre kunder å velge den løsningen som de ønsker.

Visste du at vi også håndterer briller, gebiss og mye annet material som defineres som sensitivt?

Er du usikker på om din bedrift håndterer sensitiv informasjon riktig, nøl ikke med å kontakte vårt salgsteam for informasjon. Vi gir deg mer enn gjerne råd. Dette er vårt fag!

Ta kontakt med oss, så finner vi en sikker og trygg løsning for deg og din bedrift.

Gyri Hoksrud Myhre, Sales Manager – gyri.myhre@sikkerhetsmakulering.no – Tlf. 909 66 340

Line  Abrahamsen, KAM – line.abrahamsen@sikkerhetsmakulering.no – Tlf. 412 26 216

Share on facebook
Share on linkedin

FLERE NYHETER

Nå er vi ISO-sertifiserte!

Da Sikkerhetsmakulering AS ble etablert i mai 2020, hadde vi en ambisjon om å bli den foretrukne landsdekkende leverandøren av destruksjon av

Takk til alle våre kunder!

Kundeundersøkelser er vårt grunnlag for kontinuerlig forbedring og derfor gjennomførte vi en kundeundersøkelse i oktober 2022. Sikkerhetsmakulering skal være «det sikreste valget»